Водолазни услуги

Водеща в професионалната водолазна дейност в България, утвърдила се като изпълнител на специализирани подводни дейности, изграждане и реконструкция на хидротехнически съоръжения и изграждане на инженерна инфраструктура.

Oсновни предимства

От бърза реакция, спешна работа до мащабни, многогодишни договори за услуги.

Свържете се с нас
Стойности

Корпорацията за подводно строителство се стреми да осигури най-добрите възможни търговски услуги за гмуркане, включително инспекция, поддръжка и ремонт, строителство и рехабилитация и услуги за техническа поддръжка.

Нашите услуги намаляват времето на престой, увеличават бюджетите и се изпълняват ефективно с трайни резултати. Нашите клиенти представляват широк спектър от индустрии, включително: водоснабдяване, инженеринг, тръбопроводи и вътрешна сигурност.

високо квалифицирани водолазни екипи

Ние сме уверени в предоставянето на много висок стандарт за нашите услуги, изпълнявани от високо квалифицирани и способни екипи за гмуркане. Нашият екип има подготвен на най-високо ниво на оборудване, техники и системи, необходими за успешното предоставяне на нашите услуги.

АНГАЖИМЕНТ ЗА КАЧЕСТВО И ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ

Нашият ангажимент към обслужването на клиентите, качеството и безопасността ни спечели добро име и ни отдели от другите търговски компании за гмуркане в страната. Нашето предварително планиране и внимание към детайлите също направиха подводната строителна корпорация лидер в гмуркащата индустрия.

ОСИГУРЕН ФОКУС НА БЕЗОПАСНОСТТА

За нас безопасността е от първостепенно значение. Ние отговаряме и надхвърляме изискванията за безопасен труд и здраве в работна среда. В допълнение, всички наши водолази са сертифицирани като търговски водолази и поддържат настоящи сертификати за първа помощ и CPR.

Настоящи проекти
Основни дейности

Корпорацията за подводно строителство се стреми да осигури най-добрите възможни търговски услуги за гмуркане, включително инспекция, поддръжка и ремонт, строителство и рехабилитация и услуги за техническа поддръжка.

Нашите услуги намаляват времето на престой, увеличават бюджетите и се изпълняват ефективно с трайни резултати. Нашите клиенти представляват широк спектър от индустрии, включително: водоснабдяване, пренос на електроенергия и газ, инженеринг, минно дело, тръбопроводи и вътрешна сигурност.

Водолазни дейности

Ние сме уверени в предоставянето на разнообразни, качествени водолазни услуги, в съответствие с международните стандарти за гмуркане и безопасност, съчетани с навременна реакция, адекватна оценка и бързо решение на вашата задача. Нашите специалисти са на ваше разположение по всяко време и на всяко място, с необходимата професионална водолазна екипировка и оборудване.

Научи повече
Изграждане и реконструкция на ХТС

Повече от 25 години екипът на фирмата изгражда, ремонтира и рехабилитира хидротехнически съоръжения. Благодарение на квалифицирнаите си специалисти и модерна техника удовлетворяваме изискванията на възложителите.

Научи повече
ГЕОДЕЗИЯ, ХИДРОГРАФИЯ И КАРТОГРАФИЯ

Използвайки най-новата технология за картографиране на морското дъно, нашият екип може да предостави актуални проучвания, съобразени с изискванията на клиента, по отношение на точността и ефективността.

Научи повече
ДРАГАЖНА ДЕЙНОСТ

Благодарение на иновативните технологии за драгиране на земни маси, съвременна техника и високо квалифицираните специалисти, фирма „Хидроремонт ИГ“ успява да ускори процеса на драгиране към по-висока ефективност с ограничено вредно въздействие върху околната среда.

Научи повече
ROV УСЛУГИ

Ние сме водеща фирма в областта на ROV услугите. Нашият екип включва висококвалифицирани ръководители на ROV и пилотни техници. Фирмата разполага с два ROVs робота, с които прави подводни огледи и проучвания, отговарящи на изискванията на клиента.

Научи повече
Технически средства